Digital Workspace:

slimmer, efficiënter en veiliger werken

VMware_logo_gry_RGB_72dpi.jpg

Trends zoals de consumerization van IT en steeds mobieler wordend personeel zorgen voor nieuwe IT-uitdagingen. Er is een nieuwe generatie werknemers aan het ontstaan die op een heel andere manier met gegevens, informatie en IT om willen gaan. Zij willen altijd, overal, met alle apparatuur en alle applicaties kunnen werken. Zij willen niet in elke applicatie opnieuw hoeven in te loggen en niet de IT-afdeling voor elke aanpassing van de werkomgeving nodig hebben. Biedt het bedrijf dat niet, dan liggen frustraties bij gebruikers en productiviteitsverlies op de loer.

Digital Workspace van Infinity IT
Om zowel gebruikers als IT-professionals te ondersteunen hebben organisaties een digitale werkruimte met een geïntegreerde informatie-architectuur nodig. Met de Inifinity Digital Workspace kunnen de steeds mobieler worden werknemers altijd en overal elke desktop of elk apparaat gebruiken – privé of bedrijfseigendom – terwijl IT-beheerders op elk gewenst moment veilig de distributie en updates van applicaties kunnen automatiseren.

 

IT-uitdagingen

IT-afdelingen lopen zonder de juiste tools en een consistente omgeving achter de feiten aan. Het on- en offboarden van medewerkers kost te veel tijd, de kosten rijzen de pan uit en de security is niet op orde waardoor de organisatie niet compliant is. Bedrijven zoeken daarom naar manieren waarop ze hun medewerkers de tools en flexibiliteit kunnen geven waar zij behoefte aan hebben, maar dan wel op een veilige manier.

Voordelen voor medewerkers
Optimale keuzevrijheid en productiviteit: een keer inloggen geeft toegang tot elk device, elke applicatie, op elk moment, op elke plek.


Voordelen voor IT-professionals
Veiligheid en compliancy geborgd door SSO en Mobile Device Management voor zowel lokale als cloud/SaaS en mobiele apps.

 

Op basis van VMware Workspace ONE
Met Workspace ONE bieden wij een enterprise werkomgeving waarmee op een eenvoudige en veilige manier applicaties en bedrijfsdata toegankelijk zijn. Het schaalbare platform is te gebruiken binnen kleine tot enterprise organisaties, en kan vanuit de cloud of het eigen datacenter worden aangeboden.

Infinity IT: de VMware experts
Door een nauwe samenwerking met VMware, hoog niveau expertise en jarenlange ervaring kunnen wij slimme en innovatieve netwerkoplossingen leveren die resulteren in een hogere veiligheid en productiviteit voor uw organisatie. Onze focus ligt hierbij op het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen en daardoor de inzetbaarheid en productiviteit van uw medewerkers. Wij realiseren dit door een hoog beschikbare en beheersbare netwerkomgeving te creëren waarbij veiligheid en eenvoud centraal staan.

Windows 10 Modern Management with Workspace ONE

​Cloud-First, Modern Windows Management en Security

  • MDM voor Windows 

  • OS configuratie

  • OS Patch Management

  • Software Distributie

  • Client Health en Security

Wat kunt u verwachten?

De belangrijkste functies, kenmerken en voordelen van onze moderne, veilige en flexibele Digital Workspace zijn:

  • Single-Sign-On (SSO). Moeilijke wachtwoorden behoren tot het verleden: met één enkele identiteit veilig en gecontroleerd toegang tot bedrijfsdata en applicaties.

  • Verhoogde productiviteit. De intuïtieve portal geeft de vrijheid om de meest efficiënte werkplek te creëren.

  • Integraal platform. Eén platform om alle verschillende devices te beheren, zoals smartphones, desktops, laptops en tablets.

  • Moderniseer Windows 10. Vervang de  traditionele beheer aanpak door Unified Endpoint Management.

  • Bring Your Own Device (BYOD). Bescherm bedrijfsdata op persoonlijke devices door volledige scheiding aan te brengen tussen werk en privé.

 

Start vandaag nog met slimmer, efficiënter en veiliger werken!

Meer weten
Neem contact op met een van onze VMware Digital Workspace Experts of boek direct uw demo.

 

Workspace Demo