Meet the intern... Srishti Piarelal!

Bijgewerkt op: 29 jul. 2021

Infinity IT heeft een nieuwe afstudeerstagiaire. We stellen haar graag aan je voor!


Welkom bij het Infinity IT team! Kun je beginnen met iets over jezelf te vertellen? Aangenaam, ik ben 27 jaar, woon in Den Haag en ik volg de opleiding Business IT & Management aan de Haagse Hogeschool, hier in Zoetermeer.


Waarom heb je gekozen voor Infinity IT? Dat is simpel: omdat de organisatie innovatief is! Er wordt gewerkt met oplossingen, zoals de (hyper)-Converged infrastructuur die ik niet helemaal ken, en daar wil ik graag meer van leren. Daarnaast kreeg ik al snel door dat de organisatie plat en gezellig is. Ook de ervaringen van andere stagiaires bij Infinity hebben mij enthousiast gemaakt.


Dat horen we graag! En wat ga je precies bij ons doen? De komende 16 weken houd ik mij bezig met het perfectioneren van onze outsourcingstrajecten. Daarnaast wil ik de praktijk beter leren kennen, en hoop ik technische aspecten te vertalen naar business doeleinden en andersom. En, hoe bevalt het tot nu toe? Zeer goed: naast de fijne, vertrouwde omgeving heb ik te maken met intelligente, behulpzame en gezellige collega's! Ik kan veel van ze leren.


En naast werken bij Infinity IT, hoe besteed je het liefst je tijd? Ik hou van wandelen in de natuur, lezen en mijn bijbaan- werk in de horeca op het strand (Scheveningen).


Heb je een favoriete quote? Zeker! If at first the idea is not absurd, then there is no hope for it'' – Albert Einstein


We zijn benieuwd naar jouw voorspelling voor de toekomst. Hoe denk je dat de wereld er over 25 jaar uit ziet? Momenteel ziet de wereld eruit zoals ik 15 jaar geleden dacht dat de wereld er nu uit zou zien: zoals The Jetsons! Robots, smartwatches, 3D/4D, VR, elektrische auto's...

Over nog eens 25 jaar staan designerbaby's en AI centraal (zelflerende baby's, technologische mutaties in DNA...).

Dat klinkt fascinerend, en ik moet meteen aan je favoriete quote denken van Albert Einstein. Nogmaals welkom in het Infinity IT team en heel veel succes met afstuderen!


182 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven