AIRworkspace:

Universeel Informatie Management platform

Alle informatie en functionaliteiten die u écht nodig heeft, gemakkelijk en veilig

U wilt een succesvol digitale werkruimte voor uw organisatie creëeren. Wat u nodig heeft, is een platform waar iedereen in de organisatie met elkaar kan samenwerken en gemakkelijk - maar wél veilig - altijd en overal toegang tot de benodigde informatie hebben. Wat u nodig heeft, is AIRworkspace; het Universeel Informatie Management (UIM) platform.

Figuur: Relatie tussen kosten en complexiteit van enterprise content management (ECM) en bestandssynchronisatie-oplossingen.

Universeel Informatie Management (UIM)
Het juiste antwoord op drie cruciale vragen

Het eerste wat u moet weten, is dat er geen enkel product of dienst alle documentdeel- en samenwerkingsvereisten vervult. Eerder is het geval, dat u een aantal factoren moet overwegen wat het beste is voor uw organisatie. Hier zijn de belangrijkste factoren die u moet overwegen:

Universeel toegang

Staat de oplossing het u toe om documenten waar u toegang tot heeft en die gedeeld mogen worden, te delen vanaf alle apparaten zoals de desktop, smartphones, tablets, en web interface?
Op cloud gebaseerde bestandssynchronisatie- en deeldiensten leveren universeel toegang via een zeer eenvoudig gebruikersinterface. Enterprise Content Management (ECM) producten missen dit gemak. AIRworkspace levert eenvoudige en veilige universele toegang tegen een aantrekkelijk Total Cost of Ownership. (TCO)

Bezorgdheid over veiligheid

Levert de oplossing wachtwoordbescherming, encryptie, controle op documententoegang, tracking en reportage, en gecentraliseerde provisioning voor het opzetten van documentenopslag en toegangsrechten?
Over het algemeen leveren ‘gratis’ clouddiensten deze veiligheidsmaatregelen niet. Deze diensten dienen versterkt met een verscheidenheid aan overlays om ze veilig te maken. Maar dit vereist betrokkenheid van de IT-afdeling om deze veiligheidsmaatregelen door te voeren, waardoor ze minder aantrekkelijk worden. Eindgebruikers willen op een eenvoudige en makkelijke manier documenten opslaan en delen. ECM producten voldoen veelal wel aan deze veiligheidseisen. AIRworkspace levert de gewenste beveiliging maar zonder de gebruikersbeleving te frustreren.

Publieke of Private Clouds

Slaat de oplossing documenten op in een publieke cloud, private cloud, of op corporate servers onder controle van de eigen IT?
Dit is een complex vraagstuk dat sterk afhangt van de juridische vereisten, de specifieke branche, bedrijfscultuur en wat simpelweg het meest praktisch is. Afhankelijk van uw behoeften kunt u kiezen voor private of publieke clouds. Of een hybride mix van cloud en bestandsservers op locatie (on-premise). AIRworkspace biedt u de flexibiliteit om elk van deze opties te kiezen, in tegenstelling tot de publieke cloud File Sync and Share diensten. Met de mogelijkheid om naar elke vorm van cloud die in de toekomst het beste voor u is, te switchen.