Enterprise netwerk security

en performance

Juniper Networks

Het wordt voor bedrijven steeds moeilijker het noodzakelijke tempo van IT-innovatie bij te houden, onder andere door tekorten aan kennis, training en gekwalificeerde IT-medewerkers. Daar komt bij dat de snelheid van innovatie en cyberbeveiligingsaanvallen groter is dan ooit, met als gevolg een verhoogd risico op bedreigingen.

Enterprise secure networking van Infinity IT
Krijg weer grip op uw IT-omgeving met onze geavanceerde netwerk beheeroplossing. Hiermee krijgen beheerders meer overzicht en controle, wat resulteert in een hogere beschikbaarheid en veiligheid. U profiteert van een betaalbaar secure netwerk met volledige controle over alle netwerk devices, zodat een gerichte aanval bij de bron kan worden gestopt.

IT-uitdagingen
Alle data van organisaties wordt getransporteerd door firewalls en netwerken. Deze omgeving is vaak opgebouwd op basis van verschillende leveranciers en vendoren, met allemaal hun eigen management software. Het gevolg: te weinig samenhang in de omgeving, waardoor het in het geval van een calamiteit of verstoring erg moeilijk is deze snel op te lossen.

Voordelen
Met onze security en performance oplossingen is uw netwerk voorbereid op alle ontwikkelingen en uitdagingen van deze tijd zoals digitale transformatie, mobility, cybercriminaliteit en (hybride) cloud.

Op basis van Juniper Networks
Juniper Networks is een innovatieve leverancier van routing, switching en security producten waarmee veilige en schaalbare high-performance netwerken zijn te bouwen, inclusief uitgebreide en unieke automation functionaliteiten. Het uitgebreide productportfolio is toepasbaar in elk gedeelte van het netwerk: van datacenter tot LAN campus en in service provider infrastructuren. Met Juniper bouwen wij krachtige, gebruiksvriendelijke en schaalbare netwerken voor nu en de toekomst.

Infinity IT en Juniper
Infinity IT verzorgd bedrijfscontinuïteit. Dat realiseren wij voor onze klanten door eenvoud te brengen in hun complexe IT-omgeving en de producten en oplossingen van Juniper sluiten hier naadloos bij aan. Door het gebruik van één Operating Systeem voor alle networking en security-producten zorgt de oplossing van Juniper voor eenvoud, samenhang en hoge beschikbaarheid. Hybride IT-omgevingen zijn gemakkelijker te realiseren en beheren. Met de oplossingen van Juniper bent u klaar voor de uitdagingen van vandaag en morgen.

Gartner Magic Quadrant for Data Center Networking

In juli 2018 heeft Gartner Juniper Networks in het Leaders kader geplaatst van het Magic Quadrant for Data Center Networking. Een aantal van de sterkte punten van Juniper volgens Gartner:

  • ‘The vendor has a deep portfolio of hardware and software solutions that can address nearly all enterprise requirements, and often leads with automated, open- and standards-based approaches.’

  • ‘Juniper's vision and product roadmap to deliver an intent-based data center network with self-healing capabilities, based on open standards, align with emerging customer requirements.’-    

  • 'The vendor has a strong history of providing high-performance solutions for large-scale environments, including service providers and large enterprises.’-    ‘

(Bron: Gartner, lees het volledige report via de link hieronder).

Infinity IT: de Juniper experts
Door een nauwe samenwerking met Juniper, hoog niveau expertise en jarenlange ervaring kunnen wij slimme en innovatieve netwerkoplossingen leveren die resulteren in een hogere veiligheid en productiviteit voor uw organisatie. Onze focus ligt hierbij op het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen en daardoor de inzetbaarheid en productiviteit van uw medewerkers. Wij realiseren dit door een hoog beschikbare en beheersbare netwerkomgeving te creëren waarbij veiligheid en eenvoud centraal staan.

Wat kunt u verwachten?

  • Software defined networking en security vanuit 1 OS (Juniper Junos)

  • Gecentraliseerd netwerkbeheer vanuit een enkel centraal dashboard (Multivendor)

  • Verbeterde security in het gehele netwerk door gecentraliseerd threat management, real time threat monitoring en geautomatiseerde security policies

  • Software defined Netwerken welke naadloos aansluiten op de Hybride Cloud strategie 

 

Meer weten
Neem contact op met een van onze Netwerk Security Experts.